Haal snel je autorijbewijs!

Rijles waar jij wilt!

Theorie auto

De auto theorie is heel belangrijk. Om meteen goed met je autopraktijkrijlessen aan de slag te gaan, is het verstandig om zo snel mogelijk de verkeersregels te beheersen. Tegenwoordig zijn de theorie-examens bij het CBR erg lastig en daarom is het verstandig om via Rijles voor Studenten je theorie opleiding volgen (het CBR raadt een theoriecursus ten zeerste aan).

Deze cursus is op zaterdag en op een doordeweekse avond. Het is ook mogelijk om een 2e avond te volgen, of juist maar 1 zaterdag. In die week erna doe je examen. Twee weken voor aanvang van de cursus kun je materiaal bij ons verkrijgen ter voorbereiding. Hier ben je ongeveer 5 uur mee bezig, naast het volgen van de cursus. De rest, zoals het theorie-examen, wordt door ons geregeld.

Liever de theorie in 1 cursusdag volgen? Dit kan ook! Volg op donderdag de examentrainingen en doe diezelfde middag nog examen. Alleen een zaterdag volgen kan ook.

De theoriecursus is ook mogelijk in privéles, voor bijvoorbeeld moeilijk lerende of anderstaligen. Dit is altijd in kleine groepjes op de maandagavond. Individuele theorieles is ook mogelijk: 1 op 1 met de docent.

Theorie auto via zelfstudie

Liever zelf de theorie leren? Dat kan natuurlijk ook!

Heb je nog boeken nodig? Op www.theorieboeken.nl kun je eenvoudig boeken bestellen. Op onze vestigingen kun je ook de boeken krijgen en regelen wij het theorie-examen voor je. Dan kun jij je volledig focussen op het leren.

Praktijk auto

Bij Rijles voor Studenten kun je kiezen voor een spoedopleiding (10 tot 15 dagen) of voor een reguliere opleiding (1 of 2 lessen per week) om het autorijbewijs te behalen. Bij de spoedopleiding stel je na de eerste les (1,5 uur) met de instructeur je lespakket samen. Wanneer je geslaagd bent voor het theoriecertificaat plannen wij de gehele opleiding meteen voor je in. Je kunt rijlessen volgen van een uur, van 1,5 uur, maar ook van 2 uur, dit kun je met je instructeur bespreken en geheel naar eigen wens invullen.

Je kan vanaf school starten met je rijles; les je liever van huis af, dan kan dit uiteraard ook.

De (eventuele) Tussen Tijdse Toets en het praktijkexamen leg je af bij het CBR. Je lest in de schakelauto, maar lessen in een automaat is ook mogelijk!

Wil je je inschrijven voor een eerste les? Klik dan hier. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk bellen voor een afspraak!

Studententarieven auto

Startpakketten:

 • Startpakketten:
  • 20 praktijklessen + CBR praktijkexamen € 1.534,-
  • 25 praktijklessen + CBR praktijkexamen € 1.852,-
  • 30 praktijklessen + CBR praktijkexamen € 2.168,-
  • 35 praktijklessen + CBR praktijkexamen € 2.481,-
  • 40 praktijklessen + CBR praktijkexamen € 2.792,-
  • 45 praktijklessen + CBR praktijkexamen € 3.099,-

Theorie opleiding

 • Theorie opleiding incl. e-learning, persoonlijke coach en CBR theorie-examen
  €179,-

Van Buuren Extra’s:

 • Bij theorieopleiding, gratis persoonlijke coach
 • In meerdere termijnen betalen
 • Tijdens de opleiding oefenen we ook;
  • Citytrip
  • Parkeergarage
  • McDrive

Géén inschrijfgeld. Alle praktijklessen zijn 60 minuten. Alle bedragen in € en incl. BTW. Alle prijzen gelden per persoon. Prijslijst geldig m.i.v. 1 december 2023. In termijnen betalen is mogelijk.  Alle voorgaande prijslijsten en acties komen te vervallen. Onder voorbehoud van prijswijzigingen. Prijzen zijn excl. persoonlijke bescheiden (eigen verklaring, rijbewijs etc.).

Volg nu een proefles bij Rijles voor Studenten. Tijdens deze les krijg je een op maat gesneden advies van onze ervaren instructeur. Mocht je niet verder gaan met de praktijk na ons advies, dan wordt alleen de proefles in rekening gebracht en zit je verder nergens aan vast. De proefles kan 1 uur zijn, 1,5 uur of 2 uur.

Onder andere aangesloten: