Bromfiets rijbewijs

Veilig les!

Theorie bromfiets

Om op de bromfiets te mogen rijden en het rijbewijs te kunnen halen, heb je een bromfiets theoriecertificaat nodig. De beste kans van slagen voor het theorie-examen is om een theoriecursus te volgen! Het voordeel van een bromfiets theoriecursus is dat je alle benodigde kennis opdoet en vragen kunt stellen als je iets niet begrijpt. Bovendien is het een stuk gezelliger dan alleen thuis studeren.

De bromfiets theorie geven we in een spoedcursus van 1 zaterdag (en een avond indien je dit wenst), waarbij de belangrijkste lesstof wordt doorgenomen en via examentrainingen wordt geoefend. Onze deskundige docenten geven jou veel tips, zodat je een perfecte kans maakt om te slagen! Je kunt al vanaf 15,5 jaar je examen bromfiets theorie afleggen!

Na de theoriecursus heb je nog een aantal dagen de tijd om alles goed te leren. Met behulp van je cursusboeken of e-learning ben je perfect voorbereid voor het examen! Wij reserveren voor jou het examen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Praktijk bromfiets

Na de theorie kun je beginnen met de bromfiets praktijklessen. Deze kun je volgen vanaf je 16e jaar. Tijdens de bromfietspraktijkopleiding krijg je 5 uur bromfietsrijles en aansluitend doe je examen. Deze praktijklessen plannen wij in lesblokken. Je krijgt voor bromfietsexamen vrij van school!

Je wordt begeleid door een professionele instructeur die jou via een radioverbinding de lesinstructies geeft.

Met onze ervaring zorgen wij dat je dat bromfietsrijbewijs snel op zak hebt!

Studententarieven bromfiets

Voor de bromfiets kun je kiezen uit twee studentenpakketten:

  • Praktijkpakket:
    5 uur + CBR praktijkexamen
    € 465,-
  • Theorie opleiding
    incl. e-learning, persoonlijke coach en CBR theorie-examen
    €149,-

Géén inschrijfgeld. Alle scooterlessen zijn 60 minuten. Alle bedragen in € en incl. btw. Alle prijzen gelden per persoon. Prijslijst geldig m.i.v. 1 december 2023. In termijnen betalen is mogelijk.  Alle voorgaande prijslijsten en acties komen te vervallen. Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Volg nu een proefles bij Rijles voor Studenten. Tijdens deze les krijg je een op maat gesneden advies van onze ervaren instructeur. Mocht je niet verder gaan met de praktijk na ons advies, dan wordt alleen de proefles in rekening gebracht en zit je verder nergens aan vast. De proefles kan 1 uur zijn, 1,5 uur of 2 uur.

Onder andere aangesloten: